click to enable zoom
searching...
We didn't find any results
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next

Advanced Search

€ 150 to € 2.000.000

We found 0 results. View results
Advanced Search

€ 150 to € 2.000.000

we found 0 results

Properties listed in Tokë

Shitet, Tokë Pezë -Helmës, Tiranë.

€ 242.000
Shitet tokë në zonën e quajtur ”Fushat e Sportit” në afërsi të kasharit. Toka ka sipërfaqe totale prej 4400 m2. Buzë rruge. Mund të shfrytëzohet për aktivitete [more]
Shitet tokë në zonën e quajtur ”Fushat e Sportit” në afërsi të kasharit. To [more]
4,400 m2full info
Shitje

Shitet, Tokë pranë bregdetit, Durrës.

€ 110.000
  Shitet tokë në afërsi të Plazhit në Durrës tek vendi i quajtur ”Shkëmbi i Kavajës” . Toka ka sipërfaqe totale prej 2000 m2. Buzë rruge. Mund [more]
  Shitet tokë në afërsi të Plazhit në Durrës tek vendi i quajtur ̶ [more]

Shitet, Tokë, Bërzhitë, Tiranë.

€ 151.000
Shitet tokë në  Bërzhitë . Toka ka sipërfaqe totale prej 2752 m2. Buzë rruge. Mund të shfrytëzohet për aktivitete biznesi ose banim. Prona është e pajisur me do [more]
Shitet tokë në  Bërzhitë . Toka ka sipërfaqe totale prej 2752 m2. Buzë rrug [more]
Shitje

Shitet, Tokë, Mullet, Tiranë.

€ 316.000
Shitet tokë në  Mullet, Tiranë . Toka ka sipërfaqe totale prej 5750 m2. Buzë rruge. Mund të shfrytëzohet për banim ose aktivitete biznesi. Prona është e pajisur [more]
Shitet tokë në  Mullet, Tiranë . Toka ka sipërfaqe totale prej 5750 m2. Buz [more]
5,750 m2full info
Shitje

Shitet, Tokë 3120 m2 , Vishaj , Tiranë

€ 156.000
Toka ka sipërfaqe totale prej 3120 m2. Shumë pranë Tiranës, zonë shumë e mirë me perspektivë. Me dokumentacion të rregullt. Për ta viztuar na kontaktoni! +355 6 [more]
Toka ka sipërfaqe totale prej 3120 m2. Shumë pranë Tiranës, zonë shumë e mi [more]
3,120 m2full info

Shitet Tokë, Mjull Bathore (Sauk) , Tiranë

€ 150
Shitet tokë në Mjull Bathore (Sauk) . Toka ka sipërfaqe totale prej 2100 m2. Buzë rruge, në  afërsi të  TEG- ut. Mundësi shumë e mirë investimi. Zona ofron infr [more]
Shitet tokë në Mjull Bathore (Sauk) . Toka ka sipërfaqe totale prej 2100 m2 [more]
2,100 m2full info

Shitet, Tokë 10500 m2 , Baldushk, Tiranë

€ 262.500
Toka ka sipërfaqe totale prej 10500 m2. Shumë pranë Tiranës, zonë shumë e mirë me perspektivë. Dokumentacioni në proces. Për ta viztuar na kontaktoni! +355 69 4 [more]
Toka ka sipërfaqe totale prej 10500 m2. Shumë pranë Tiranës, zonë shumë e m [more]
10,500 m2full info
Shitje

OKAZION Shitet Tokë 300/m2 tek ” Sanat...

€ 28.000
Toka është me dokumentacion të rregullt, shumë pranë rrugës kryesore dhe pranë Sanatoriumit dhe Liqenit të Farkës
Toka është me dokumentacion të rregullt, shumë pranë rrugës kryesore dhe pr [more]
300 m2full info

Shitet Tokë, Mjull Bathore (Sauk) , Tiranë

€ 110.500
Shitet tokë në Mjull Bathore (Sauk) . Toka ka sipërfaqe totale prej 850 m2 ka mundësi edhe për më  shumë sipërfaqe. Buzë rruge, në  afërsi të  TEG- ut. Mundësi [more]
Shitet tokë në Mjull Bathore (Sauk) . Toka ka sipërfaqe totale prej 850 m2 [more]
850 m2full info
Shitje

OKAZION ! Shitet Tokë në Borsh 1218 m2 shumë...

€ 115.710
Toka ndodhet shumë pranë detit, e pershtatshme per Vila apo Biznese . 1218 m2 me dokumena te rregullta . Për më shumë informacion na kontaktoni! +355 69 45 35 0 [more]
Toka ndodhet shumë pranë detit, e pershtatshme per Vila apo Biznese . 1218 [more]
1,218 m2full info
Shitje

Shitet Tokë në Borsh 2500 m2 pranë detit

€ 212.50
Toka ndodhet pranë detit, mundesi zhvillimi, projekte pranë tokes, e pershtatshme per Vila apo Biznese . 2500 m2 me dokumena te rregullta . Për më shumë informa [more]
Toka ndodhet pranë detit, mundesi zhvillimi, projekte pranë tokes, e persht [more]
2,500 m2full info

Shitet, Tokë, Farkë, Tiranë

€ 800.000
Shitet tokë në Farkë . Toka ka sipërfaqe totale prej 10 000 m2. Buzë rruge. Mundësi shumë e mirë investimi. Zona ofron infrastukturë shum te mire. Prona është e [more]
Shitet tokë në Farkë . Toka ka sipërfaqe totale prej 10 000 m2. Buzë rruge. [more]
10,000 m2full info

Compare Listings

Open chat