click to enable zoom
searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next

Advanced Search

€ 150 to € 2.000.000

We found 0 results. View results
Advanced Search

€ 150 to € 2.000.000

we found 0 results
Your search results

Me apo Pa agjent imobiliar?

Posted by Altin on March 4, 2016
| 0

Ne pjesen me te madhe, bleresat e shtepive zgjedhin nje agjent imobiliar qe ti drejtoj ato ne nje prej transaksioneve me te medha financiare te jetes se tyre.

Puna e nje agjenti imobiliar eshte t’ju gjeje nje shtepi e cila perputhet me buxhetin dhe stilin tuaj te jeteses, si dhe tju ndihmoje ne berjen e nje oferte, negociatave,vizitave ne shtepi dhe mbylljen e transaksionit.
Nese ju po pyesni veten nqs ju nevojitet nje agjent imobiliar per te blere shtepine, pergjigjja eshte jo.
Disa bleresa ngurojne te kontaktojne agjentet imobiliare sepse nuk duan te “shalohen”nga tarifat e agjejteve. Mendimi tipik, bleresat nuk paguajne komisjon, shitesat paguajne!

Pse me agjente?

  • Agjentet imobiliare jane profesioniste qe punojne per ju dhe mbrojne interesat tuaj.
  • Ne shumicen e rasteve shitesat e kan nje agjent imobiliar qe punon per ta, keshtuqe ju keni nevoje per dike qe tju udheheqe ne negociata dhe tju ndihmoje te kuptoni gjuhen komplekse te perdorur ne kontrata.
  • Mund te gjeni shum terma ligjore te veshtire per tu kuptuar te cilat shkaktojne konfuzion per dike qe nuk eshte I mirepergatitur ne fushen e real estate. Kjo eshte nje arsye e mire per te marre ne konsiderate nje agjent imobiliar I cili ju ndihmon qe te merrni nje vendim duke ju referuar eksperiences dhe vazhdueshem te tij ne kete fushe.Ja cfare duhet te beni nese blini nje shtepi nje shtepi vete.
  • Gjeni shtepine e cila I pershtatet buxhetit dhe nevojave tuaja. Portale te ndryshme pronash ju japin mundesine te kerkoni prona te cilat jane te disponueshme dhe te jep mundesine te besh nje krahasim te cmimeve te zones.
  • Negocimin e ofertes, duke perfshire cmimin dhe kushtet e tjera ne situaten perkatese.
  • Te negociosh inspektimin e shtepise dhe riparimin me shitesat.
  • Te deshifrosh dokumentacionet e nevojshme te cilat mund te jene te mbushura me terma komplekse dhe te pa kuptueshme.
  • Kerkoni dhe pyesni sa me shum rreth shitesit dhe arsyeve pse po shitet prona. Ju mund te mos dini per cfare te pyesni ose cfare jane te predispozuar te fshehin shitesat ne vendin tuaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings

Open chat